Helpcentrum

Zoek in het Helpcentrum

Kan ik groepen of bijbehorende gegevens in één keer bijwerken?

Er is geen mogelijkheid om groepen in bulk te bewerken, maar de bulkacties van Blackline Live ondersteunen het beheer van gerelateerde gegevens, wat van invloed kan zijn op de rapportageresultaten.

Beschikbare bulkacties in Blackline Live zijn onder meer:

  1. Teamleden in bulk bewerken: werk gebruikersgegevens en apparaattoewijzingen op grote schaal bij. Raadpleeg voor meer informatie het hoofdstuk ‘Meerdere teamleden bewerken ’ in de technische gebruikershandleiding van Blackline Live.
    Opmerking: Je kunt de toegang tot groepen of groepsrollen niet in één keer voor meerdere groepen wijzigen.
  2. Teamleden in bulk aanmaken: voeg gebruikers toe en stel machtigingen op grote schaal in. Raadpleeg voor meer informatie het hoofdstuk ‘Teamleden in bulk aanmaken’ in de technische gebruikershandleiding van Blackline Live.
    Opmerking: De waarden moeten exact overeenkomen met de systeemwaarden.
  3. Apparaten in bulk verplaatsen: Apparaten tussen organisaties verplaatsen. Raadpleeg voor meer informatie het hoofdstuk ‘Apparaten tussen organisaties verplaatsen ’ in de technische gebruikershandleiding van Blackline Live.
    Opmerking: Als apparaten tussen organisaties worden verplaatst, worden de groepstoewijzingen en apparaatconfiguraties verwijderd.
    Belangrijk: Verplaatste apparaten kunnen weer in de groep ‘Alle apparaten’ terechtkomen.